PRORAČUN U MALOM OPĆINE VELIKA TRNOVITICA ZA 2017. GODINU VODIČ ZA GRAĐANE

Bez naslova

Dragi stanovnici Općine Velika Trnovitica, Sa ciljem približavanja Proračuna Općine Velika Trnovitica za 2017. godinu, kao temeljnog godišnjeg dokumenta, vama – mještanima Općine Velika Trnovitica pripremili smo vodič za građane “Proračun u malom” za 2017.godinu. Na ovaj način želimo Vam pružiti jednostavniju i razumljiviju sliku svega onoga što je zapravo Proračun, od čega se sastoji i što se iz njega sve financira.

Cilj nam je u 2017. godini očuvati financijsku stabilnost i izvršenje svih planiranih investicija kako bismo dodatno podigli kvalitetu života naših mještana. Planiranim proračunom zadržan je nivo financiranja javnih potreba (sufinanciranje troškova prehrane učenika slabijeg imovinskog stanja, naknada za novorođeno dijete, pomoganje u radu udruga na području Općine Velika Trnovitica), daljnja ulaganja u mjesne domove te održavanje komunalne infrastrukture.

U 2017.godini očekuje nas puno kvalitetnih programa, projekata i manifestacija, čijom realizacijom nastojimo zadovoljiti i dio Vaših potreba. U želji da dodatno podignemo razinu otvorenosti, transparentnosti upoznat ćemo Vas s mogućnostima i obvezama financiranja iz općinskog proračuna te pomoći da proračunska sredstva usmjeravamo na dobrobit svih stanovnika Općine Velika Trnovitica.

OPĆINSKI NAČELNIK
Ivan Marković

Vodič za građane – proračun 2017.

spacer